Wie is Ineke

Even voorstellen ...

Achtergrond en ervaringen

Ik ben Ineke Bergshoeff-Jonkers en ik wil er graag voor zorgen dat mensen lekker in hun vel zitten. Dat is de rode draad in mijn loopbaan. Vele jaren heb ik als IC- verpleegkundige in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gewerkt. Vanaf 2000 werkte ik als zelfstandig interim manager, projectleider en kwaliteit- en implementatiemanager in de gezondheidszorg. Daarnaast was ik auditor ISO, HKZ en ZKN in de gezondheidszorg en gaf ik trainingen in de farmaceutische industrie. In 2014 volgde ik een erkende NLP-opleiding en kreeg ik de certificering Licensed -Practitioner en coach of Neuro-Linguistic Programming. In 2015 ben ik mijn eigen NLP-praktijk Novo-Sens gestart en heb ik de Master opleiding afgerond. Daarmee vielen voor mij alle puzzelstukjes in elkaar. Dit is wat ik wilde! Bij Novo-Sens help ik mensen om snel, eenvoudig en doeltreffend af te rekenen met hun angsten, twijfels, gebrek aan zelfvertrouwen of hun nare gevoelens en ervaringen. Daardoor verandert hun blik op de wereld, hun leven en zichzelf.

In 2024 heb ik de de TTC- Talking to The Chakra’s opleiding gevolgd en als TTC Facilitator zie ik dit als een mooie aanvulling op mijn huidige expertise.

Pesten

Gezien de positieve reacties en mooie resultaten op het gebied van pestgedrag bij kinderen en tevens de behandeling van ouders die met het verdriet en de frustratie hiervan rond lopen hoop ik meer scholen en instellingen te kunnen helpen.

Incest en verkrachting

Ook incest en verkrachting is een regelmatig voorkomend probleem wat nogal onderschat wordt omdat het op jongere of oudere leeftijd wel degelijk klachten kan opleveren. Denk ook aan scheidingen in gezinnen.