Tevreden klanten reacties

Yvonne Grundmeijer – Bik” Ik heb bij Ineke een TTC behandeling ondergaan gecombineerd met NLP accenten. Ik vond de behandeling heel bijzonder en het heeft mij zeker iets gebracht in de vorm van ontspanning en het heldere inzicht dat opgeslagen negatieve ervaringen niet alleen in het brein, maar zeker ook in het lichaam worden opgeslagen waar ze een ziekmakend effect hebben. De behandeling kan helpen deze negatieve spanning los te laten. Ineke Bedankt!”

Petra Leenders:” Ik heb bij novo-sens al eens een NLP behandeling gehad en nu een TTC behandeling ondergaan en heb deze TTC behandeling als zeer prettig ervaren. Ik heb me na de behandeling 4 dagen vermoeid gevoeld ( dat is de ontspanning) en wat beurs (ondanks zachte aanraking) maar daarna voelde ik me veel beter en lichter.”

Titia van de Braak:” Na mijn TTC behandeling kwam er niet veel uit mijn handen, tijdens de behandeling zag ik veel beelden. Ik heb daarna heerlijk geslapen en verder is er een soort van rust over mij heen gekomen.”

Anneke Jansen:” Sinds januari 2022 kom ik maandelijks bij Ineke in verband met een NLP behandeling. Het is bij mij een wat langer traject, maar iets wat er langzaam en langdurig insluipt, heeft ook tijd nodig om op te ruimen. Ineke is een enthousiaste en spontane vrouw, die je probeert te bevrijden van angsten en patronen, ze probeert je in het hier en nu te brengen, de dingen te accepteren zoals ze zijn en heel belangrijk, het loslaten van gedachten die je constant bezig houden. Het is hard werken  en met stapjes vooruit. Dank je wel Ineke!”

EdW:” Mijn dochter kan weer met een glimlach de toekomst in.”

Martijn S:”Al tijden liep ik eigenlijk met mijn ziel onder de arm. Ik twijfelde overal over, werd vervelend naar mijn gezin en mijn omgeving. Ging met tegenzin naar mijn werk en voelde me steed negatiever. Ik had niet in de gaten dat ik burn out  symptomen had. Ik had al eens gehoord over Novo-Sens, maar twijfelde enorm om er naar toe te gaan. Tegelijk wist ik dat er iets met mij moest gebeuren want zo ging het niet langer. Ik heb praktijk Novo-Sens gebeld en een afspraak gemaakt wat eigenlijk de beste stap geweest is die ik heb ondernomen. Ineke is een heel prettige vrouw die veel kennis en verstand van zaken heeft. Ze heeft een prettige aanpak en is zeer enthousiast om iemand te helpen. Ik vond de behandeling erg bijzonder en sta nog steeds verbaasd dat het na de NLP behandeling zoveel opgeruimd heeft in mijn hoofd waardoor ik weer helder kon denken en mezelf weer terug gevonden heb. Ik kan het iedereen aanraden en wacht niet te lang, ik had ook eerder aan de bel moeten trekken dan was me een hoop ellende bespaart gebleven. Dank voor je tijd en aandacht Ineke Super!”

Zeer tevreden klant:“Ik heb jarenlang therapieën gevolgd bij een Psychiater en een Psycholoog, heb boeken vol moeten schrijven over hoe ik me kon veranderen en verbeteren. Echter het loste daadwerkelijk niets op. Ik bleef hetzelfde en had het gevoel niet verder te komen met het verwerken van mijn verleden. Novo-Sens was mijn redding. Ineke heeft me op een zeer praktische en directe wijze geholpen zodat er heel wat puzzelstukjes in elkaar pasten. Bovendien kon ik mijn verleden los laten en opruimen. Opruimen is wat het daadwerkelijk doet!! Ik kan het iedereen aanraden. Echt het doet wat met je. Ik kan nu weer nieuwe stappen maken en weer volop genieten van het leven. Mijn dank daarvoor Ineke.”

Tevreden klant, Vrouw 46 jaar en haar zoon: “Sinds mijn bezoek aan Ineke voel ik rust. In sneltreinvaart hebben we de dingen die mij dwars zaten aangepakt en zoals Ineke dat zo mooi zegt “opgeruimd”. Het is best moeilijk te begrijpen of te vertellen wat er allemaal gebeurd is. Maar daar gaat het ook helemaal niet om. Wat telt is dat ik veel meer rust ervaar en dat een aantal blokkades zijn verdwenen. Super bedankt, Ineke!

Ook mijn zoon heeft Ineke behandeld. Hij vond het heel fijn en zijn zelfvertrouwen is gegroeid. Hij is sinds zijn bezoek aan Ineke veel minder afgeleid op school.”

Marco:” Ik wist niet dat NLP zo snel werkte en dat het zoveel ballast van mijn schouders haalde. Het verleden heeft inderdaad meer impact dan je zou denken. Ineke is een zeer professionele vrouw met een directe aanpak en ze probeert echt alles voor je te doen. Dank daarvoor Ineke , ik kan weer verder met mijn leven!

Simone: “Door de NLP sessie heb ik meer rust gevonden, kan ik de situatie beter accepteren en het niet geheel mijn leven laten beheersen.”

Priscilla Friesen:”Het was even wennen aan de NLP methode die Ineke toepast om stress en nare gedachtes of angsten op te ruimen, maar het heeft bij mij heel goed uitgepakt!Geen druk meer op mijn borst en schouders/nek, wat al heel lang aanwezig was. Het was ook niet los te masseren  door de fysiotherapeut.Ik zou het iedereen aanraden, het lucht echt op en je kunt weer verder met je leven!”

Een startende ondernemer:” Tijdens een netwerkbijeenkomst sprak Ineke me aan. We kenden elkaar amper, maar het viel haar op dat ik wat minder enthousiast uit mijn ogen keek toen ik even toekeek dan wanneer ik met mensen in gesprek was. Ze had wel gelijk, wat later bleek was dat ik toen al tegen een burn-out aan hing. Na wat gesprekken via de huisarts heb ik zelf Ineke opgezocht. Een zeer enthousiaste en warme persoonlijkheid, maar wel het type wat de koe bij de horens vat. Inmiddels was ik als ZZP-er begonnen, wat wel beviel, maar ik liep tegen mijn eigen grenzen aan. Waar ik sommige hulpverleners deels om de tuin leidde omdat ze te dichtbij kwamen, kreeg ik die behoefte niet bij Ineke, dat terwijl ze echt goed doorvroeg. Ze hielp me door de barrières inzichtelijk te maken en met haar positivisme plantte ze zaadjes in mijn hoofd waardoor ik de dingen aan ging pakken. Ik kreeg meer energie, leerde veel positiever in het leven te gaan staan en dit heeft me zowel privé als zakelijk enorm geholpen (en nog steeds). Van harte aanbevolen dus, nogmaals dank Ineke!”

Inge:” Ik heb een NLP behandeling bij Novo-Sens gehad en wil graag aangeven dat ik Ineke een bijzonder prettige vrouw vind die geduld heeft en veel verstand heeft van mensen. Ze was zeer deskundig en stelde me enorm op mijn gemak. Ineke veel succes en ik raad het iedereen aan die ergens mee zit. Het lost zo veel op waardoor ik weer zin heb om verder te gaan.”

Laura van Kerkhof :” Ik kwam met een vol hoofd en zag het even niet meer zitten. Ik heb zeker verandering gemerkt na de behandeling. Ik was dezelfde dag en de dag erna nog emotioneel , denk dat ik aan het opruimen was. Daarna klaarde ik op. Mijn hoofd werd veel rustiger en kon beter slapen. Het gejaagde gevoel wat ik altijd had was er niet meer! Ik heb dit alles als zeer prettig ervaren en besloten zodra ik merk dat ik weer loop te tobben met wat dan ook ik niet langer meer  wacht en direct weer een afspraak bij je maak.”

Johan Willemsen: ” Een week na de behandeling gaat het nog steeds  goed met me. Ik voel me een heel ander mens en andere reageren ook zo op mij ( is er iets anders aan je ?? is een veel gehoorde zin) Nogmaals  bedankt voor je consult met 100% resultaat”

Peter T:” Wow, niet alleen ik ben blij dat ik van alle ballast af ben, maar ook onze jongste zoon die faalangst had. Thanx Ineke

Moeder van een HSP zoon :” Aangezien ik zeer goede resultaten gehoord heb over Novo-Sens, durfde ik met mijn zoon een afspraak te maken. Het viel me op dat Ineke op een zeer professionele en prettige manier onze zoon op zijn gemak stelde. Ik vond het best spannend om hem alleen achter te laten voor de behandeling, maar ik heb aan onze zoon gemerkt dat hij het als heel prettig en leuk ervaren heeft. Via school hebben we vernomen dat zijn zelfvertrouwen en concentratie zeer verbetert  zijn. Daarom beveel ik Novo-Sens ten zeerste aan!!”

Tabitha Hart, docente Tai-Chi en Chi-Kung:” De behandeling heb ik als ongekunsteld en natuurlijk ervaren. Ineke laat je in je waarde. Het geheel werkt als een zucht die oplucht. Juist ook voor de dingen in je leven waar je zelf vast zit.”

Edwin:” Tja, je wilt natuurlijk nooit toegeven dat je ergens last van hebt of mee zit. Achteraf heb ik veel te lang rond gelopen met mijn ellende. Ik hoorde van Novo-Sens en kon zeer snel een afspraak maken. Ineke is een professionele vrouw met hart voor de klant. Ze heeft me heel goed en enthousiast geholpen waardoor ik weer stappen kan maken in mijn leven!”

Nancy :”Ik was al lang bekend met NLP bij Novo-Sens, maar toen ik laatst een belangrijk examen moest doen en ik zo zenuwachtig en gestrest was heb ik Ineke benaderd. Na haar behandeling voelde ik me ontspannen en vol zelfvertrouwen. Dat examen heb ik gehaald, met een 9!!!”

Yvonne:”Het gaat er niet om hoeveel moeilijke momenten er in het leven zitten máár hoeveel leven er in elk moment zit!” Na een NLP behandeling gehad te hebben van Ineke, die liefdevol maar kordaat te werk gaat,  moet ik toegeven dat mijn hoofd lichter is en mijn schouders minder gespannen zijn . Doordat ik bepaalde zaken uitgesproken  heb, dus openbaar heb gemaakt, is er zoveel ruimte gekomen voor nieuwe inzichten. Ook ik kan het iedereen aanbevelen die ergens last van heeft”

Barbara: “Ineke pakte heel direct het gevoel aan waar ik op dat moment het meeste last van had. Geen ‘zware’ gesprekken maar heel concreet aan de slag met hetgeen op dat moment hard nodig was.”

Mark: “Na de NLP behandeling voelde had ik meer zelfvertrouwen en sta weer steviger in het leven.”

Petra Leenders :”Goedemiddag Ineke. Als eerste wil ik graag tegen iedereen zeggen, dat NLP voor iedereen een hele mooie ervaring is om mee te maken,en dat het voor iedereen een verademing is om te ervaren!ikzelf ben nu 2 x bij Ineke geweest en ik heb er echt heel veel aan gehad. Voel me veel beter lichter en vrijer. Heb heel veel fijne tips gekregen die ik kan toepassen. Ben blij dat ik Ineke heb leren kennen. Ik kan er weer een tijdje tegen nu. Voel me 10 kilo lichter. Alle frustraties verdriet negatieve energie is verdwenen door de toepassing van NLP. Ben blij!heel erg bedankt Ineke, en tot de volgende keer”

Student uit Nijmegen:Geen stress meer voor mijn tentamens, het is echt een opluchting.”

Mara:”Dankzij Ineke kan ik nu loslaten, écht loslaten. Hierdoor sta ik weer open voor alle mooie dingen in het leven, zonder mij druk te maken over de kleine onbenulligheden. Mijn hoofd is opgeruimd en ik weet niet eens meer wanneer ik voor de laatste keer stress heb ondervonden… Loslaten!”

Een tevreden klant:” Na de NLP behandeling door Ineke voel ik ‘lichter’ en vrijer. Het lijkt net alsof ik in een andere, leuker wereld terecht ben gekomen. De minder leuke dingen lijken wat verder weg en hebben geen directe invloed meer op me. Het is geen praat sessie, maar een bijzondere beleving. Mensen merken dat er iets veranderd is. En het leuke is dat je direct effect merkt!”

Titia van de Braak:” Via een kennis kreeg ik de tip om een afspraak te maken met Ineke. Dat bleek een gouden tip te zijn, want al na de eerste afspraak was ik bevrijd van heel veel “ballast” zoals angst, boosheid en verdriet. En deze bevrijding is gebleven. Zo bijzonder! Dank je wel. Ineke”

Nancy:”Dankzij Ineke en NLP luister ik naar mijzelf, wat ik voel en wat ik wil. Ik sta steviger in mijn schoenen, ben vrolijker, ben rustiger in mijn hoofd. Ik ben niet meer bezig met wat anderen van mij willen en vinden.En dat voelt bevrijdend. NLP geeft meteen resultaat. Geen lange gesprekken en sessies maar direct en no-nonsens. Ineke bedankt”Nancy

Een tevreden klant: “Ik voel me weer stukken beter en durf weer stappen te ondernemen!”

Tevreden Klanten reacties