Wil jij ook af van Negatieve ervaringen uit het verleden.

Wil jij ook af van Negatieve ervaringen uit het verleden.

Negatieve ervaringen

Problemen in het nu, komen vaak door negatieve ervaringen of emoties uit het verleden. Want alles wat we mee maken vanaf onze geboorte tot heden wordt in het onderbewuste brein opgeslagen.

Hoe kan ik je helpen?

Door tijdens een NLP behandeling uit te zoeken waar de nare ervaring vandaan komt.  Soms kan het zijn dat iemand in de kindertijd iets verdrietigs of vervelends heeft meegemaakt zonder zich hier in het heden van bewust te zijn.

Toch kan een onbewuste ervaring je enorm belemmeren in je dagelijkse functioneren of in contact met andere mensen.

Misschien werd je niet getroost toen je klein was wanneer je verdriet had.

Dit neb je natuurlijk allang vergeten of het je het misschien verdrongen. Echter dit kan een reden zijn dat je nu, in het heden bv  relatie problemen hebt doordat je dat verdriet ergens in je lichaam hebt opgeslagen. Misschien voel je een druk of pijn in je buik of in je borst of  in je keel of waar dan ook in je lichaam zonder dat je je er bewust van bent maar hier wel degelijk lichamelijke problemen van ondervind.

 

Afbeeldingsresultaat voor pinterest negatieve ervaringen

 

NLP

Tijdens een NLP behandeling ga ik op zoek naar de oorzaak van een probleem en met behulp van NLP technieken kom ik achter de oorzaak.

Laatst heb ik iemand geholpen die door de Osteopaat doorgestuurd was. Ze had enorm last van terugkerende buikpijn waardoor ze minder functioneerde en last van concentratiestoornissen had. Tijdens de NLP behandeling kwam naar voren dat er enorm veel spanning en onopgelost verdriet in haar lichaam opgeslagen was, wat zich uitte in zeer vervelende buikpijn klachten.

Doordat ik met verschillende technieken te werk kwam de oorzaak van het doorgemaakte verdriet naar boven.

Door dit probleem op te ruimen, verdwenen haar klachten en voelde ze zich daarna ineens moe en ontspannen.

Dat komt doordat alle opgeslagen stress ineens uit het lichaam verdwenen is. Dit geeft een leeg of opgeruimd gevoel wat ook moeheid tot gevolg heeft doordat de hoge spierspanning in het lichaam ineens verminderd wordt en de spanning in het lichaam los gelaten kan worden. De klanten ervaren dit als heel plezierig, en moeten weer even wennen aan het nieuwe ontspannen gevoel.

Heerlijk om weer iemand blij en tevreden de deur uit te zien gaan. Daar doe ik het voor! En zoals je ziet, het Novo-Sens logo bestaat uit een driehoek vorm. Dit geeft aan dat je altijd aan jezelf kunt werken, omdat er in je leven iedere keer iets op je pad komt waardoor je uit balans kunt raken.  Het houdt nooit op!Favicon_iPad_Retina_152px

About the Author