Er is altijd een keuze

Er is altijd een keuze

Er is altijd een keuze en als Novo-Sens NLP coach help ik je daarmee.

Als NLP Master- Practitioner en coach help ik met veel plezier volwassenen en kinderen met allerlei problemen.

Bijna iedereen herkent wel eens momenten in het leven dat je het gevoel hebt dat je misschien niet helemaal van het leven geniet wat je op dit moment leidt. Dat je onbewust in de gaten hebt dat het leven ook zo veel anders zou kunnen zijn. Als je maar zou weten hoe je het anders zou kunnen doen of hoe je het anders of beter kunt aanpakken.

Je kunt dit natuurlijk helemaal alleen uitzoeken. Proberen om het allemaal zelf op te lossen. Waarschijnlijk wordt het voor sommige mensen een lastige en tijdrovende klus om de juiste methode of weg hierin te vinden.

NLP coach

Als NLP coach kan ik je snel helpen. De juiste antwoorden vinden en uit te zoeken wat voor jou de meest passende manier is om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Waardoor je meer vreugde en plezier ondervind in je leven.

Met behulp van NLP ga ik je niet vertellen wat en hoe je het moet doen. De antwoorden liggen in je eigen onderbewustzijn opgeslagen en ik help je deze naar boven te halen. Eigenlijk weet je zelf heel goed waar jouw kracht en vaardigheden liggen. Ik help je de juiste antwoorden te vinden waardoor je inzicht krijgt. Te erkennen dat je altijd keuzes hebt in het leven. Hierdoor maak je het eigenlijk een stuk eenvoudiger om de juiste beslissing te nemen. Misschien wil je wel iets heel anders gaan doen in je werk of het roer totaal omgooien. Iedere beslissing die je maakt is voor jou de juiste beslissing op dat moment.

Novo-Sens helpt je om DAT wat je echt wilt te bereiken. NLP wordt toegepast in het bedrijfsleven, onderwijs of gezondheidszorg en particuliere sector of waar dan ook. NLP helpt je zodat je jezelf  en je eigen leven op een hoger plan kunt brengen.

Onderbewuste brein

Verandering is zeker een moeizaam proces maar soms nodig en enorm de moeite waard. Ons onderbewuste brein is tot bijzondere dingen in staat, zoals allerlei meegemaakte herinneringen opslaan. Het bedenken van creatieve oplossingen. Flexibel en in staat steeds weer iets nieuws te leren zelfs tot op hoge leeftijd.

Persoonlijke groei

Novo-Sens NLP Coaching en persoonlijke groei lopen hand in hand waardoor je meer over jezelf leert ontdekken, waar je sterke en minder sterke punten liggen.  Hoe je ze beter kunt benutten waardoor je je eigen leven weer een stuk aangenamer kunt maken. Zelf ondervind waar nu echt je hart ligt en wat je nu echt wilt met je leven zodat je je doelen kunt aanpassen!!

Ik vind het namelijk echt leuk om samen op zoek te gaan en om je weer een stap verder te helpen in je leven, je weer vrolijker en zelfverzekerder de vervolgstap te laten zetten. Vele mensen zijn je voor gegaan en hebben bijzondere ervaringen mee gemaakt, maar gelukkig erg positief!

Daar helpt #Novo-Sens NLP behandeling en coaching je dus graag mee.

 

 

 

About the Author