Verander jouw wereld met NLP

Verander jouw wereld met NLP

Verander jouw wereld met NLP

"<yoastmark

Verander jou wereld met NLP

Bovenstaande is natuurlijk een bijzondere uitspraak. Maar mijn ervaring heeft geleerd dat alle problemen waar we tegen aan lopen opgeslagen worden in ons brein. En daar hebben we soms last van. Het is natuurlijk niet zo dat we dagelijks met alle problemen bezig zijn, al zijn er zeker mensen die dat wel hebben.

Uit eigen ervaring

Uit eigen ervaring heb ik geleerd dat het toch altijd anders loopt dan je denkt, hoe druk je je ook om dingen of situaties maakt. Ik had zelf een probleem waar ik al 38 jaar door beïnvloed werd en er ontzettend mee bezig was. Toen ik met NLP in aanraking kwam heb ik me zelf laten behandelen door de Master. Ik ontdekte dat het nare probleem waar ik erg onder leed verdwenen was. ik geloofde het niet op dat moment en dacht het komt wel weer terug. Hoe ik eerder onder het probleem gebukt ging was gewoon verdwenen. e Daardoor kon ik er op een andere manier naar kijken. Dit luchtte enorm op. Het gaf letterlijk meer innerlijke rust en ruimte!!

Persoonlijk

Door deze persoonlijke ervaring was ik zo enthousiast geraakt over NLP, dat ik besloot er zelf een praktijk mee te beginnen. Ik dacht wanneer het mij helpt, helpt het iedereen. Inmiddels heb ik al vele volwassenen en kinderen geholpen. Iedere keer sta ik weer versteld van het resultaat en de opluchting die ik zie bij de klanten. Ik zie de verandering in het gezicht wanneer de stress, verdriet of boosheid verdwenen is. Keuzes maken wordt makkelijker zodat iemand weer verder kan met zijn of haar leven.  Wanneer je bewust kijkt naar de patronen die jou negatieve emoties in stand houden kun je ze positief kunt veranderen.

 

About the Author