Geeft TTC je meer rust?

Geeft TTC je meer rust?

Geeft TTC je meer rust?

Geeft TTC je meer rust?

Zeker in onze prestatiemaatschappij waarin we ons als een opgejaagd kind kunnen voelen. De enorme druk die sommige mensen op hun schouder merken en zich niet meer bewust zijn van hun eigen behoeften. Bang zijn voor intimiteit, snel boos of agressief worden, een hunkering naar tederheid, defensief zijn en op hun hoede of juist vluchten in hun werk waardoor ze moeite hebben om zich te ontspannen.

Juist in deze situaties wat alles met de chakra’s te maken kan hebben ( wanneer deze uit balans zijn) kan een TTC behandeling voor ontspanning in het lichaam zorgen.

Het los kunnen laten van de verplichtingen en om de eigen gevoelens weer onder woorden te brengen. gewoon weer jezelf kunnen zijn zonder de hoofdrol in je eigen toneelstuk te moeten voeren iedere dag!

Met TTC kun je op een zachte manier- het lichaam licht aan raken of zelfs niet – een seintje naar de hersenen sturen met energie waardoor het lichaam zelf aan het werk kan om de balans te herstellen. Dat houdt in dat het lichaam en het brein kunnen ontladen. De energie zal meer loskomen en gaan stromen.

Hierdoor ontdekken we onze sterke en zwakke punten die het leven weer richting kunnen geven wat je meer rust geeft!

About the Author